Mapa de fosses

El mapa de fosses pretén mostrar el lloc de soterrament dels combatents i de les persones assassinades durant la guerra civil i la dictadura franquista. El nombre més gran de fosses, tant per la seua quantitat, com pel nombre de cadàvers que contenen són aquelles producte de la repressió franquista en la postguerra, seguint-li les que van ser resultat de la repressió durant la Guerra Civil tant pel bàndol republicà, com pel dels sublevats i finalment les que obeïxen al soterrament dels soldats caiguts en combat.

Es presenten ací els estudis realitzats fins al moment en la nostra província i les actualitzacions dels mateixos que ha posat en marxa la Conselleria de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques en col·laboració amb l’Institut Cartogràfic Valencià. Tots aquests estudis haurien sigut impossibles sense la col·laboració de molts ciutadans que van aportar informació rellevant per a la localització de moltes d’aquestes fosses.

Mapes de fosses de la Comunitat Valenciana en l'Institut Cartogràfic de València 

Seleccionar en el menú del visor l’opció Justícia i Memòria democràtica o bé, per a veure el procediment de busca, accedir aquí:

Altres mapes de fosses: